Buchta s hruškami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
Tuky | 167,02 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto buchtu peču i s jablky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2014 11:20
mám podobný recept a je tam hladká mouka, nic se netrhá
12. 8. 2014 21:33
Alena:
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina Může dojít ke spaření těsta, které se projevuje stejně jak píše Samara:
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina Může dojít ke spaření těsta, které se projevuje stejně jak píše Samara:
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
12. 8. 2014 19:13
Buchta je dobrá , ale těsto mi také nešlo rozválet, tudíž jsem skončila u strouhání těsta též. A to jsem si recenze přečetla dopředu a s těstem jsem neotálela ani hera nebyla rozměklá.Nevím čím to je.
24. 7. 2014 12:14
Super recept, těsto šlo v pohodě rozválet :)
16. 10. 2011 13:07
Ahoj, tak jsem zpracovávala rychle, Hera nebyla moc měkká a přesto se mi to trhalo. Takže jsem podle návodu tady navrch placku neválela ale nastrouhala(tu spodní jsem po plechu jakž takž rozválela).Říkám si, co přidat íce mléka...?Ale tímto nekritizuji, jen přidávám zkušenost. Proti receptu nic nemám ;o) Myslím, že bude dobrá - zatím je horká vytažená z trouby
14. 11. 2009 21:30
Petro - sypký
14. 11. 2009 21:26
Chci se zeptat, puding do náplně dáváte jako prášek v sypkém stavu nebo uvařený?
19. 10. 2009 21:27
Díky za rady, příště budu chytřejší
19. 10. 2009 21:08
Samaro,
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.
19. 10. 2009 16:00
Samaroa nezpracovávala jsi těsto v ruce příliš dlouho?Ono pak nemá úplně hladký povrch,je jakoby poslepované a při dalším zpracování se chová přesně tak,jak popisuješ.No ale jako hlavní klad vidím to,že jsi si s ním poradila(strouhání) a koláč vám chutnal..Za tu snahu a nápaditost ti posílám boďku.Jiný by těsto poslal šupem do koše.
19. 10. 2009 15:52
Postupovala jsem přesně podle receptu, ale těsto se nedalo rozválet, trhalo se Po několika marných pokusech jsem to vzdala a těsto na pekáč nastrouhala. Buchta je výborná, ale poraďte mi, kde se stala chyba?
26. 8. 2009 22:07
Dělám s hruškami, je moc dobrý+
26. 8. 2009 18:34
Dělám něco podobného s jablky, tak proč ne s hruškami
26. 8. 2009 13:09
No, fááájn, jen kde vzít ty hrušky Ale jinak super recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 53 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno vyrobit bylinkové máslo? Jaké bylinky se do něj hodí nejlépe? S námi to zvládne každý
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Další recepty
Tématické fráze: buchta z hrušek recepty z hrušek hrušky recepty recepty s hruškami hruskova buchta buchty z hrusek pečeme z hrušek buchta s hruškou pečeme s hruškami hruškové buchty pečení s hruškami buchta hrusky buchta s hrušek rychla buchta s hruskami recept s hruškami s hruškami hruškové recepty moucniky s hruskami pokrmy z hrušek hrušky buchta
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, tuk hera, mléko, vejce, hruška, cukr, pudink vanilkový
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
14 názorů