Vodní špenát se škvarky a česnekem
Povíjnice vodní alias vodní špenát je jedním z druhů méně známých asijských zelenin. Rychlá příprava, typické asijské ochucení a dobrá přílohová rýže učiní ze svazku zeleniny lahůdkové jídlo. Večeře nebo lehký oběd bude do hodinky na stole.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 354 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 29,82 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 10,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace : recept jsem viděla na videokurzu, který mi koupila dcera a moc jí za to děkuji. Jelikož se nedal pustit opakovaně nevím zda je provedení úplně správné ale bylo to opravdu dobré. Rybí omáčka a šťáva z citronu je nutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2023 14:58
3. 6. 2023 11:39
3. 6. 2023 11:26
Rcp se mi líbí - možná by se dal použít pórek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 45 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: špenát, sádlo, česnek, škvarky, omáčka rybí, šťáva citronová, koriandr čerstvý, cibule sušená smažená
Vodní špenát se škvarky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kxV1
3 názory