Gazdovské obalované rolky
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho zatím chuť přírodního slovenského sýra míjela, ho takto mohou objevit.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 420 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,33 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 2,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - Kuchařka slovenské kuchyně r. 2004. Upraveno, použila jsem přepuštěné máslo a krůtí maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2023 17:42
27. 6. 2023 17:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 6 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Další recepty
Suroviny: maso krůtí, máslo, šunka, cibulka jarní, vejce, brynza, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Gazdovské obalované rolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68q9
2 názory