Králík sous vide na grilu
Díky přípravě sous vide se chutě králičího masa, bylinek, slaniny i česneku v pokrmu postupně rozvinou. Druhý den ho ještě ogrilujte dozlatova - maso se vám bude rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 269 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 99,56 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cholesterol | 109 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2023 09:31
10. 7. 2023 09:18
cs.m.wikipedia.org/wiki/Sous-vide
10. 7. 2023 09:09
10. 7. 2023 08:03
9. 7. 2023 22:52
9. 7. 2023 22:48
9. 7. 2023 21:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 9 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Další recepty
Suroviny: králík, slanina, bobkový list, rozmarýn, tymián, česnek, citron, ghee
Králík sous vide na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Py
Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!