Italské hříbkové rizoto
Itálie v létě, kdo by to dokázal odmítnout? Ale nemusíte nutně jezdit k moři, s tímhle receptem si ji snadno uděláte doma. Jednoduché, ale přesto delikátní rizoto s houbami, které doplňují bylinky a lanýžový olej.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 146 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,88 g |
Tuky | 67,81 g |
Vláknina | 5,46 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 176,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace : idnes.cz s šéfkuchařem Františkem Maděrou
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 minutami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 2 hodinami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: rýže, olej olivový, cibule šalotka, víno, vývar masový, houby, tymián, olej olivový, máslo, parmazán, česnek, sůl, pepř bílý, olej
Italské hříbkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQpG
0 názorů