Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část koláče je zapečená bramborová kaše.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 934 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,15 g |
Tuky | 118,68 g |
Vláknina | 26,08 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 114,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v časopise Gurmet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 17:50
Dámy, já Vám oběma moc děkuji... Škoda, že Vám nemohu nabídnout...
26. 2. 2024 21:02
Krása na talířiPochutnala bych si
25. 2. 2024 21:00
moc pěkně jsi upekla
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 56 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Další recepty
Suroviny: brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z72
3 názory