Crème brûlée podle Antonína Víznera
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,16 g |
Tuky | 263,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 171,54 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 52 minutami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 22 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 17 minutami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 3 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 5 hodinami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 5 hodinami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 6 hodinami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Crème patissière je žloutkový krém z 5 ingrediencí, hotový během chvilky
Další recepty
Suroviny: žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, cukr krupice, lusk vanilkový, cukr hnědý
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
1 názor