Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Tato klasická pochoutka láká svou bohatou kombinací chutí, kdy se křehké a dochucené jitrnice spojují s lahodným medovým zelím a krémovými šťouchanými bramborami, které korunují křupavé škvarky.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
Tuky | 47,27 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 190,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podobně můžeme upravit i žemlové jelito. K piti samozřejmě nejlépe náš národní zlatavý mok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 1 hodinou
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 4 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 4 hodinami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 5 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Jak nejlépe připravit jitrnice? Vyzkoušejte výborné recepty z této zabijačkové pochoutky
Jak zpracovat jitrocel. Oblíbené recepty na jeho využití v domácí lékárně i v kuchyni
Další recepty
Suroviny: jitrnice, zelí kysané, med, brambory, škvarky, olej, cibule, mouka hladká, pepř zelený, petrželka, sůl
Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82MjW
0 názorů