Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova oblizovat až za ušima.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 144,41 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nechala jsem se inspirovat kuchyní Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 21:26
26. 4. 2024 08:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 2 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 1 hodinou
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 3 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 4 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 15 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 16 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Jak dlouho péct kuře v troubě a jak poznat, že je upečené přesně akorát
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo, žampióny, olej rostlinný, cibule, česnek, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, petrželka
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5r9
2 názory