Netradiční vinná klobása
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 900 kJ / 2 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,28 g |
Tuky | 150,24 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 11,19 g |
Sacharidy | 118,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ZDROJ: časopis Gurmán
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2009 23:56
29. 12. 2009 23:52
29. 12. 2009 23:37
Bodíky jsou tvoje a já zazářila před návštěvoui když jsem do toho dala špenát mražený (tedy ne ten mixovaný).
Díky
29. 12. 2009 19:45
29. 12. 2009 19:41
29. 12. 2009 18:55
29. 12. 2009 15:04
29. 12. 2009 14:59
29. 12. 2009 14:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 21 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vinná klobása jak připravit vinnou klobásu vinná klobása recept vinná klobása v troubě zapékací klobásy recepty vinná klobása v troubě smažení vinné klobásy zapékací klobása recept vinná klobása v troubě vinná klobása z trouby jak smažit vinnou klobásu smažení vinných klobás vinná klobása se špenátem jak smažit vinné klobásy jak připravit vinou klobasu vinná klobása pečená v troubě se smetanou opečená vinná klobása klobasa vinná klobása pečená v troubě vinná klobása recepty
Suroviny: klobása vinná, cibule, olej, mouka hladká, ocet balsamiko, tymián čerstvý, smetana zakysaná, vejce, špenát listový, sůl, pepř
Netradiční vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q4v
9 názorů