Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Křenová kuřecí stehna

Křenová kuřecí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme křen s olejem, hořčicí a paprikou. Omytá a osušená stehna osolíme a opepříme. Potřeme důkladně křenovou směsí a dáme na noc do lednice.Do pekáčku nakrájíme…

mika59

60 min

Salát z pečené dýně

Salát z pečené dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dýni nakrájíme na menší kostky a na sucho v troubě opečeme doměkka. Necháme vychladnout.K vychladlé dýní přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Olej prošleháme se solí a…

tejaja

45 min

Tuňákovka trochu jinak

Tuňákovka trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuňáková pomazánka je snad jednou z nejoblíbenějších pomazánek, která je navíc bohatá na bílkoviny. Skvěle chutná i na jednohubkách, ale připravit ji můžete i jako…

MiskaM

20 min

Lodičky

Lodičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tyto chutné jednohubky naaranžujeme do tvaru malých plachetnic, díky tomu zaujmou nejen chutí, ale i vzhledem. Připravíme je z rohlíku, tvarohové pomazánky a tvrdého…

Sójový salát s těstovinami a vejci

Sójový salát s těstovinami a vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Mrkvu nastúhame, vajíčka nakrájame na plátky.Zmiešame sóju, cestoviny, nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľu a pažitku.Jogurt zmiešame s olejom a soľou a pridáme k…

tejaja

15 min

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Poctivá sytá polévka z uzeného vývaru s obraným uzeným masem a nejen fazolkami, ale ještě i jinou zeleninou. Polévku můžete zjemnit smetanou a přidat i nějakou kvalitní…

MamlajdaD

90 min

Hrachový dál s tofu

Hrachový dál s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Alternativní verze čočkového dhalu je tento hrachový s tofu a zakysanou smetanou. Na přípravu je velmi snadný. Žlutý hrách stačí uvařit a poté spojit s restovaným tofu a…

Klariska

30 min

Kuřecí maso  na šalvěji s mrkví

Kuřecí maso na šalvěji s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a…

RubyRom

70 min

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na povrchu dozlatova a dokřupava upečená, uvnitř nadýchaná nádivka krásně voní uzeným masem a svěží vzhled jí dodávají zelené kopřivy. Můžeme ji podávat jako hlavní chod…

recepty73

55 min

Tykvová polévka s batáty a brokolicí

Tykvová polévka s batáty a brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji oprestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky narezanú tekvicu, kurkumu, osolíme a varíme 10 minút. Potom tekvicu rozmixujeme.Vložíme na malé kocky nakrájaný…

tejaja

60 min

Koláč na Zelený čtvrtek

Koláč na Zelený čtvrtek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra,…

Čočkový salát se solenou treskou

Čočkový salát se solenou treskou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Čočku, předem namočenou ve studené vodě, slijeme. Přilijeme vývar, přidáme koření, bobkový list a vaříme do měkka.Po uvaření scedíme a necháme vychladit.Tresku…

mika59

35 min

Velikonoční   nádivka ze Šumavy

Velikonoční nádivka ze Šumavy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…

HonzaB

90 min

Zatočený bramborák

Zatočený bramborák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vydatný oběd sice dá víc práce, ale zato zasytí na celé odpoledne. Bramboráky můžete osmažit i nasucho nebo upéct v troubě na plechu s pečicím papírem. Pokud se budou po…

lenka-m

70 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

Čočkový hrnec s jehněčím

Čočkový hrnec s jehněčím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…

tejaja

85 min

1 838 839 840 841 842 843

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více