Gnocchi se sýrovým špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenNadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na kapce olivového oleje, přidáme zmražený špenát a necháme ho rozehřát. Podlijeme ho trochou vody a dále podléváme mlékem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na kapce olivového oleje, přidáme zmražený špenát a necháme ho rozehřát. Podlijeme ho trochou vody a dále podléváme mlékem,…
Cibuli nakrájíme na půlkolečka, zelí překrájíme.V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme Klaso a necháme…
Gnocchi uvaříme podle návodu se solí, uzenou paprikou a libečkem. Na sosu z upečeného bůčku a kotlet orestujeme na velké pánvi uvařené gnocchi a pokrájené upečené maso.…
V misce si smícháme horký vývar, provensálské koření, sůl a vsypeme sojové nudličky. Vše promícháme, přiklopíme a dáme na 10 - 15 min. bobtnat (občas promícháme, aby…
Cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme ji a přidáme na kousky nakrájené žampióny (ne moc malé kousky, když žampióny pustí vodu, hodně se zmenší). Po přidání žampiónů ihned…
1. Oloupeme a pokrájíma na čtvrtiny žampiony. Brokolici na malé řůžičky a spaříme horkou vodou, pórek opláchneme a pokrájíme na kolečka. 2. Kuřecí maso pokrájíme na…
Gnocchi, pocházející z Itálie, jsou velice oblíbenou přílohou. Když je zkombinujete s čerstvým medvědím česnekem, smetanou a žampiony, máte během chvíle na stole…
Cibuli podusíme na másle, přidáme nasekaný medvědí česnek . Podlijeme troškou vody a dusíme pod poklicí do měkka. Jakmile listy změknou, odstraníme poklici a přebytečnou…
Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli na drobné kostičky, šunku na kostičky větší. Rajčata a mozarellu na plátky. Česnek prolisujeme. Dáme vařit vodu na…
Kapustu očistíme, obereme starší listy a zbylou, pevnou hlávku nakrájíme na asi 2 cm široké nudle.V kastrolu rozpálíme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Do pekáčku nalijeme olej, rozpálíme a přidáme na drobno pokrájenou cibuli. Osmažíme do zlatova, pak přidáme česnek, já dala…
Na oleji osmahneme oloupaný rozmáčknutý stroužek česneku jen co zavoní a vyndáme. Pak do oleje vhodíme nakrájenou cibuli a drobně nasekanou papričku, opečeme, přidáme…
Ve vyšším hrnci (na polévku) si rozpustíme máslo,přidáme hl.mouku a umícháme si světlou jíšku. Zalijeme jí vychladlým vývarem, řádně rozmícháme, necháme dojít k varu a…
Gnocchi uvařte dle návodu na obalu. Trvá to asi 5 minut, tedy než vyplavou na povrch, slijte a přilite trochu olivového oleje, aby se gnocchi neslepily. Mezitím opečte…
Patizon je příbuzný s dýní a cuketou a v zeleninových jídlech je může nahradit. Má minimum kalorií a hodí se do slaných i sladkých jídel. Zde mu chuť dodaly houby a…
Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na proužky a česnek na plátky. Na trošce oleje osmažíme cibuli do zlatova, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme, přisypeme…
Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě do změknutí. Gnocchi připravíme dle návodu. Na pánvi osmahneme cibulku s plátky česneku, přidáme mleté maso a…
Cibulku osmahneme, přidáme na kousky pokrájené kuřecí a fazolky. Posolíme a přidáme česnek.Mezitím uvaříme gnocchi dle návodu.Zcezené gnocchi přidáme do pánve,…
gnocchi 1.Nejdříve uvaříme brambory. Propícháme je vidličkou a dáme je do mikrovlnné trouby nejvyšší stupeň na cca 8 - 10 minut (záleží na mikrovlnné troubě). V…
Špenátové noky osmahneme na troše olivového oleje do křupava. Mezitím si dáme osmažit na drobno pokrájenou cibulku, přidáme mletou sladkou papriku, zaprášíme moukou…
V remosce nebo kastrůlku nahřejeme smetanu. Do smetany ponoříme gnocchi, aby byly ve smetaně potopené. Pomalu vaříme a osolíme, přidáme pepř, na plátky nakrájené …
Dáme vařit osolenou vodu na noky, mezitím nakrájíme cibulku nadrobno a plísňový sýr na kousky.Do hluboké pánve dáme mascarpone, cibulku a plísňový sýr, zahřejeme na…
Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.Klaso na čínu přidáme ke kapustě,…
Králičí maso osolíme, očištěné žampiony nakrájíme na kostky, cibulku nadrobno. Smícháme papriky, hořčici a polovinou rozpuštěného sádla. Polovinou směsi maso potřeme…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Léčil dásně námořníků, pomáhá chránit před koronou! Překvapivá fakta o citronu a jeho využití
Smažená cibulka vylepší hrachovou kaši i guláš. K naprosté dokonalosti ji dovede krátké namočení do podmáslí a jeden fígl při smažení
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě