Mandlovo-kukuřičný chléb
Recept ještě nebyl hodnocenMozzarelu nastrouháme najemno, přidáme ostatní ingredience a promícháme.Necháme zhruba 10 minut odpočinout, aby psyllium mohlo nabobtnat.Těsto vložíme do formy a pečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 933 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 31,00 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 16,00 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mozzarelu nastrouháme najemno, přidáme ostatní ingredience a promícháme.Necháme zhruba 10 minut odpočinout, aby psyllium mohlo nabobtnat.Těsto vložíme do formy a pečeme…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…
Alespoň 24 hodin předem si namočíme pšenici a žito. Suroviny na omládek v misce dobře vymícháme a prošleháme v hladké těstíčko, které necháme asi 45 minut kynout. …
Suché droždí: vše sypké promícháme a přilijeme vodu s octem. Nevím jak vy dámy, ale já v tuto chvíli nasadím techniku a těsto nechám hnětačem důkladně prohníst), těsto…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Oblíbená tyčinka Kofila slaví 100 let! Připomeňte si s námi její historii i to, jak ikonický obal s mouřenínem vypadal dříve
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý