Chléb s pěti druhy semínek
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny nadávkujeme do pečící nádoby v pořadí, jak jsou napsány. Semínka nasypeme do dávkovače rozinek a oříšků. Vybereme program BASIC RAISIN (základní s rozinkami)…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny nadávkujeme do pečící nádoby v pořadí, jak jsou napsány. Semínka nasypeme do dávkovače rozinek a oříšků. Vybereme program BASIC RAISIN (základní s rozinkami)…
Ovesné vločky do růžova opražíme a pomeleme - rozmixujeme.Suroviny zpracujeme na těsto (těsto jsem zadělávala v pekárně na programu "Těsto", ale pekárna není podmínkou,…
Rozinky si den předem zalijeme vroucí vodou tak, aby byli ponořené, ale neplavali. Přidáme k nim rum a necháme 24hod máčet (několikrát promícháme). Druhý den začneme s…
Suroviny na rozkvas smícháme dohromady a zakryté necháme 10-12 hodin prokvasit. Zároveň uděláme záparu. Mouku a semínka za stálého míchání zalijeme 250 g horké vody,…
Sójové kostky vaříme ve velkém hrnci podle návodu v osolené vodě, stačit by ale mělo 10 min. Dáme do cedníku, hrnec naplníme studenou vodou, vložíme kostky do vody a…
Do hrníčku nalijeme vlažné mléko, přidáme fruktosu a rozdrobené droždí. Necháme vzejít kvásek. Prosetou mouku zpracujeme s vejcem a jogurtem, přidáme kvásek a prohněteme…
Na vlažné mléko nasypeme mouku tak, abychom zcela zakryli hladinu. Přidáme sůl, cukr a máslo. Uprostřed mouky uděláme malý důlek a nasypeme droždí. Prohněteme do…
Večer si smícháme suroviny na kváskový základ a přikryté necháme přes noc (12hod) odpočívat v teple. Ráno do velké mísy dáme vodu, OvesMilk a Vajahit. Na tekutinu…
Připravte si dobře propracované kynuté těsto, které bude středně tuhé.Na náplň nejprve kaštany vařte společně s mlékem, smetanou, cukrem a trochou soli asi 30 minut.…
Jablka jsou v našich končinách velmi dobře dostupná, a proto by byla škoda neobohatit vaši domácí kuchařku o recept na taštičky plněné jablky se skořicovým cukrem.…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti