Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem
Recept ještě nebyl hodnocenLuxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Z olivového oleje, medu, citronové šťávy, balsamikového octa a soli vymícháme zálivku.Hrušky oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které podle potřeby překrájíme. Salát…
Dýni nakrájíme na menší kostky a na sucho v troubě opečeme doměkka. Necháme vychladnout.K vychladlé dýní přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Olej prošleháme se solí a…
Denně čerstvé pečivo můžete mít doma i bez návštěvy pekárny. Stačí pár základních surovin a trocha rozmarýnu. Kynuté těsto je provoněno bylinkou a upleteno do úhledných…
Ingredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Máte doma kuřecí maso a přemýšlíte, co z něj připravit? Řízky nebo steaky jsou sice sázkou na jistotu, nikoho už ale nijak nepřekvapí. Zkuste kuřecí prsa proto naplnit…
Zelí, celer a petrželovou nať nakrájíme, mrkev nastrouháme.Vše promícháme s česnekovou solí a zakápneme olivovým olejem.Podáváme samostatně a nebo jako přílohu k masu.
Maso opereme, lehce naklepeme přes mikroténový sáček a nakrájíme na proužky nebo malé medailonky. Dáme do mísy a promícháme s grilovacím kořením (třeba směs 7 pepřů) a…
Maso opereme, lehce naklepeme přes mikroténový sáček a nakrájíme na proužky nebo malé medailonky. Dáme do mísy a promícháme s grilovacím kořením (třeba směs 7 pepřů) a…
Tarhoňu uvařte v osolené vodě doměkka. Sceďte a nechte okapat.Dýni nakrájejte na kostky, promíchejte asi tak se lžící oleje, větší špetkou soli a čerstvě mletým pepřem…
Mrkev a celer nakrájíme na proužky, tuřín a cuketu na plátky. Bílou část jarní cibulky rozkrojíme napůl, zelenou část nakrájíme nadrobno.Na olivovém oleji osmahneme…
Fenykl nakrájíme, mrkev očistíme a nastrouháme.K zelenině přidáme kapku olivového oleje a zakápneme balsamikovým octem. Přidáme pepř a sůl a vše promícháme.Nakonec…
Mrkvu nastúhame, vajíčka nakrájame na plátky.Zmiešame sóju, cestoviny, nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľu a pažitku.Jogurt zmiešame s olejom a soľou a pridáme k…
Vařené a vychladlé brambory protlačíme přes krájecí kolečko a vložíme do mísy.Přidáme nakrájené olivy, fetu a artyčoky.Dresink připravíme prošleháním všech ingrediencí…
Brokolicu povaríme v troche vody asi 3 minúty (alebo v pare).Kuskus dáme do misky, dôkladne vidličkou premiešame s 1 lyžicou oleja a zalejeme vriacou vodou. Zakryjeme a…
Omytou, osušenou řepu zbavíme škrabkou slupky (použijeme jednorázové rukavice) a spiralizérem nastrouháme nebo nakrájíme tenké nudličky do mísy. Pokud jsou spirálky moc…
Sekaná je považována za obyčejné jídlo. Tuto sekanou je však vhodné podávat na Velikonoce, jelikož se uvnitř skrývají vařená vejce a špenát. Velikonoční sekaná je…
Tian je další francouzská klasika, která se prosazuje i české kuchyni. Tuto barevnou zapečenou zeleninovou směs lze upravit na mnoho způsobů. Lze do něj přidat i různé…
Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…
Vejce v rendlíku zalijte vodou tak, aby byla ponořená, přiveďte k varu. Vařte přesně 6 minut, slijte, zchlaďte a oloupejte.Zelí najemno nakrájejte, dejte do mísy,…
Do dvou hlubokých talířů nebo misek rozdělíme omytý a odstředěný salát.Na pánvičce opečeme dokřupava anglickou slaninu nakrájenou na čtverce.Z rukoly a oleje mixérem…
Zapečené těstoviny můžeme připravit na mnoho různých způsobů tak, abychom potěšili zejména naše chutě a hladový žaludek. Tento recept spojuje široké nudle se směsí…
Zejména v létě je mnohdy úroda rajčat opravdu bohatá. Jejich zužitkování je různorodé. Pojďte si s námi připravit skvělý pokrm z masitých rajčat a oliv. Zeleninová směs…
Toto risotto se ani náznakem nepodobá rizotu z jídelen. Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypte opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slaninou a místo…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Sladké, ale nekousat! Exotické tvrdé Bon Pari cucáme už od roku 1977
Jak na maďarské bramborové langoše: Podle originálního receptu jsou uvnitř krásně měkké a zvenku křupavé
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající