Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Recept ještě nebyl hodnocenPařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 223 kJ / 53 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 23,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 2,30 g |
––– laktóza | 2,30 g |
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
V pánvi rozpustíme máslo s olivovým olejem, přidáme nakrájenou anglickou na papírové plátky, zarestujeme, přidáme papírově nakrájené houby, zarestujeme, osolíme,…
Uválíme těsto, aby bylo slabé. Těsto by mělo být čtvercové nebo obdélníkové, pak ho nařežeme na obdélníky a posypeme moučkovým cukrem. Dáme na 20 min do trouby…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19