"Ovíněné" telecí srdce na zelenině v Pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenSrdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 489 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,30 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 3,70 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Srdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Co se zbylými bílky? Pudinky jsou jen jedna z možností. Snadno připravíte i výtečnou omeletu nebo netradiční majonézu
Doba dýňová: Uvařte si polévku, upečte dort nebo usmažte dýňové „bramboráky“
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní