Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem
Recept ještě nebyl hodnocenSteaky osolíme, okořeníme a na oleji orestujeme. Dáme do pekáčku. Ve výpeku necháme zkaramelizovat cukr, zalijeme bujónem, přidáme na plátky nakrájené žampiony,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Steaky osolíme, okořeníme a na oleji orestujeme. Dáme do pekáčku. Ve výpeku necháme zkaramelizovat cukr, zalijeme bujónem, přidáme na plátky nakrájené žampiony,…
V hrnci smíchejte víno, oba cukry a skořici, zahřívejte za stálého míchání na středním plameni, dokud se cukr nerozpustí. Trvá to asi dvě minuty. Pak do hrnce narovnejte…
Seitan připravíme z kila mouky, rozklepeme do placky a uvaříme v ochucené vodě (ochutila jsem zeleninovým bujonem v kostce, miso pastou a čerstvým tymiánem). Uvařený…
Připravte si všechnu zeleninu, fazole slijte a dobře properte, nechte okapat. Tempeh rozdrobte prsty, pokud používáte natural, opečte ho s trochou dobré sojové omáčky …
Všechny suroviny smícháme, přidáme i nahrubo nastrouhanou cuketu a masovou směs zahustíme strouhankou do požadované hustoty – já pravou rukou promíchávám a levou sypu…
Maso očistíme, zeleninu nakrájíme/nastrouháme, přidáme na maso spolu s jeřabinami, víno s kořením zahřejeme (nevařit) a necháme vychladnout. Víno nasákne z koření vůně a…
Na rozpáleném tuku orestujeme nakrájenou cibuli, houby a maso. Zasypeme kořením, podlijeme smíchaným vínem s vývarem nebo vodou a bujonem a dusíme do měkka. Ideální je…
Maso nakrájíme na kostky jako na guláš (2 – 3 cm), naložíme do misky s rozmíchaným vejcem a škrobem. Po asi 2 hodinách maso vyndáme z misky, obalíme ve směsi oříšků a…
Nejprve si smícháme přísady na marinádu, ochutíme tak, aby to bylo příjemně nakyslé kořeněné chuti. Vložíme steak do marinády, maso musí být potopené, a necháme přes noc…
Smícháme ingredience na marinádu, pečlivě prošleháme. Krkovičku nařízneme na okrajích a jemně naklepeme pěstí. Vložíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny marinovat…
Příprava: Smícháme přísady na marinádu a necháme tam maso marinovat aspoň 2 hodiny, ideálně přes noc. Na pánvi rozehřejeme olej nebo ceres soft se slaninou. Vhodíme…
Suroviny na marinádu pečlivě vymícháme. Naložíme maso, hezky obalíme a marinujeme 1 – 2 hodiny. Na rozpáleném tuku orestujeme zprudka slaninu, cibuli a maso, které jsme…
Jednou z dalších kuchařských vychytávek je pošírování, které je sice náročnější, ale s podrobným návodem jej zajisté bravurně zvládnete. Vyzkoušejte pošírovaný chřest,…
Přidáno před 47 sekundami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami