Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Roštěná  - ala Stroganov

Roštěná - ala Stroganov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí Stroganov, též Stroganoff, pochází z Ruska, odkud se rozšířil do celého světa. Pokrm doprovází mnoho legend a není tudíž jasné, která verze je ta pravá. Vždy by…

Ivace64

90 min

Anglické kuře

Anglické kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem, necháme změknout. Přidáme vejce, petrželku, sůl, pepř. Na pánvi rozpustíme máslo, osmažíme česnek, potom přidáme žampiony. Česnekovou…

Janka 46

60 min

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Se šípkovou nebo se zelím? Hláška známá z českého filmu. A my vám přinášíme recept zrovna na tu šípkovou. Kančí kýtu podáváme s bramborovým knedlíkem a polijeme…

nofrona

180 min

Kuře po myslivecku

Kuře po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kousky kuřete lehce poprášíme moukou promíchanou se solí a pepřem a přebytek oklepeme. Na pánev dáme polovinu oleje, přidáme na nudličky nakrájenou slaninu a kuře ze…

Bahula

70 min

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí Stroganoff je minutkový pokrm, který pochází z ruské kuchyně. Připravuje se z kvalitního minutkového hovězího masa, většinou ze svíčkové. Jistě si ho oblíbíte pro…

toprecepty.cz

25 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na větší kostky, opepříme, přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme olivovým olejem. Promneme a v zakryté nádobě a chladnu necháme den i dva odpočívat.V…

Vepřové plecko v zelenině

Vepřové plecko v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso osolíme a opepříme, pokapeme olejem a necháme uležet. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme v hrnci, osmahneme na ní na kostičky nakrájenou cibuli, kolečka…

ivulinka

120 min

Čertova omáčka s rýží

Čertova omáčka s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Blesková omáčka plná pikantních chutí. Místo masa je zde použita pouze uzenina, což není velká zátěž pro peněženku. Omáčce dodá pikantnost česnek, feferonka a ostrý…

Paprika

30 min

Jelení kýta na smetaně

Jelení kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…

Bahula

150 min

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1.Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme. Přendáme do pekáče. 2…

Námořnický guláš

Námořnický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer…

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Červené zelí trochu jinak

Červené zelí trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je jednou z tradičních příloh naší kuchyně. Někdo radši bílé a jiný zase červené. Připravte si s námi červené zelí, které vaříme na zkaramelizované cibuli zalité…

Arnik

45 min

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se…

aldozlom

130 min

Fazolový kotlík Videorecept

Fazolový kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fazole jsou luštěniny, které nabízí mnoho variant využití od pikantních gulášů a polévek až po sladké řezy. Naslano se ale nejčastěji připravují s rajčatovým protlakem a…

ivulinka

80 min

1 2 3 4 30

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli