Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Čalamáda je pochoutkově připravená pikantní zelenina, kterou si rádi dopřáváme jako přílohu. Každá rodina má své oblíbené směsi a v našem přehledu receptů nahlédneme do jejich přípravy. Každý si může vybrat variantu, která mu nejlépe vyhovuje.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Zelenina do čalamády
Příprava zeleninové směsi
Plnění sklenic a zavařování
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Sterilované kapie jsou atraktivní pro zdobení pokrmů studené i teplé kuchyně. Na jejich zaváření není nic složitého
Podzimní kořenová zelenina: Jaké jsou možnosti využití
Komentáře