Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Houby svou chutí velmi dobře doplňují celou řadu pokrmů, ať už polévek, omáček nebo zapékaných jídel. Můžeme je smažit a přidávat do karbanátků nebo pomazánek. Ze sušených hub lze připravit houbový prášek, který je oblíbeným kořením.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nejlepší houbové omáčky
Houby jsou hůře stravitelné a může nám po nich být těžko, proto je nejíme naráz ve větším množství. Raději je ani nejíme před spaním, výhodnější je připravit houby k obědu. Jednu z nejoblíbenějších možností úpravy hub představují omáčky - jsou jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.
Jak uvařit houbovou omáčku
Zahuštění houbové omáčky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Komentáře