Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii
Nevzhledným šiškám sekané a masových rolád je konec! Známe jednoduchou vychytávku, díky které budou vaše masové rolády hezky úhledné. Masovou hmotu nebo naplněnou roládu mokrýma rukama položíme na potravinářskou fresh fólii potřenou vodou. Rozložíme náplň podle chuti a výběru. Náplně nedáváme mnoho, aby roláda při pečení nepraskla. Pak překryjeme okrajem fólie, několikrát otočíme dokola, aby se hmota fólií obalila v několika vrstvách.
Fólii utáhneme jako bonbon
Pak fólii odřízneme od zásobníku, uchopíme okraje a postupně utáhneme jako bonbon. Necháme vychladit, tím hmota zpevní. Poté rozbalíme, položíme na plech s papírem na pečení a podle zvyklostí nebo receptu upečeme. Roláda nebo sekaná si podrží pěkný tvar.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře