Zkuste rychlé a snadné Cordon Bleu z toastového chleba. S videonávodem to jde samo
Řízek je způsob úpravy masa, který najdeme snad ve všech jídelních lístcích. Je to naprosto pochopitelné, řízky má totiž rád skutečně každý. V různých státech najdeme různé druhy řízků, přičemž ve Francii je to řízek z telecího masa zvaný Cordon Bleu.
Na speciální variantu francouzského Cordon Bleu z toustového chleba budeme potřebovat jen několik surovin. Ty typické, které Cordon Bleu dělají Cordon Bleu, zůstávají – šunka a sýr ementálského typu.
Jak na přípravu Cordon Bleu z toastového chleba
Je to snadné a rychlé, než uvaříte přílohu, je řízek hotový.
- Rozválíme plátky toustového chleba a z každého vykrojíme kolečko.
- Na každé kolečko poklademe sýr, šunku a znovu sýr a přikryjeme druhým kolečkem z toastového chleba.
- Připravený základ obalíme v rozkvedlaném vejci a ve strouhance z kukuřičných lupínků.
- Obalený řízek upečeme v horkovzdušné fritéze.
Hotový Cordon Bleu neskutečně krásně křupe.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Komentáře