7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Barevná vajíčka patří k Velikonocům, stejně jako perníčky k Vánocům. Pokud jsou vaši koledníci úspěšní, dá se očekávat, že přinesou velké množství uvařených vajec, které je třeba co nejdříve spotřebovat. Máme pro vás ty nejlepší recepty, jak vejce zpracovat.
Velikonoce se pomalu blíží a s nimi i krásně barevná vajíčka. Pokud necháme uvařené vejce v lednici ve skořápce, vydrží nám přibližně týden až deset dní. V případě, že skořápku odstraníme, je třeba je sníst do třech dní. Přinášíme vám hned sedm receptů, díky kterým si se spoustou vajec snadno poradíte a zároveň se vám nepřejí.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Jak připravit těstovinový salát s vejci a tuňákem
V závěru pro vás máme inspiraci na skvělý barevný těstovinový salát, který výborně chutná i zastudena. Připravíme ho jednoduše z uvařených těstovin, které smícháme s vařenými vejci, zeleninou a tuňákem. Spojíme tatarskou omáčkou a podáváme.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 11 hodinami
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čekáte návštěvu a přemýšlíte, co dobrého připravit? Třeba těstovinový salát - je praktický, jednoduchý a výborně chutná
Jak si upéct domácí rohlíky. Vyzkoušejte recept na klasické české pečivo podle názorného videa
Co s vejci po Velikonocích. Jak je zpracovat a na co je využít. Oblíbené recepty na pomazánky a saláty z vajíček
Komentáře