uvařila 2. 7. 2009 15:04
místo bílých fazolí jsem použila jemnější zelené fazolové lusky (nenadýmají tolik)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 15:04
místo bílých fazolí jsem použila jemnější zelené fazolové lusky (nenadýmají tolik)
fazolky zelené, mouka hladká, mléko, olej, sůl, pepř, cukr, ocet
Přidáno před 50 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Lékařka radí, co dělat při otravě houbami: Pomůže aktivní uhlí, v určitých případech ale jeďte hned do nemocnice, varuje
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká
Lyonský salám a legendární Junior: Téměř stejná uzenina, jen jiné jméno. Vychutnat si ji můžete třeba ve vynikajícím salátu