uvařila 27. 1. 2013 15:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2013 15:55
králík, slanina anglická, mrkev, petržel, celer řapíkatý, cibule, víno bílé, smetana, koření staročeské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, víno bílé, sůl, mouka polohrubá, mléko, vejce, sůl, tymián čerstvý, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete
Co vysadit na jednom záhonku? Máta je skvělý parťák k bramborům, česnek chrání před plísněmi a rajčatům to vedle okurek nesvědčí