Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
7 foto Hodnocení 9× Kdy sbírat pampelišky na med? Žluté květy sbíráme jen za slunečného počasí 4. 4. 2024
6 foto Hodnocení 2× Jak využít pažitku v kuchyni: Báječně ochutí uvařené přílohy i pomazánky 4. 4. 2024
7 foto Hodnocení 9× Jak se dělá pampeliškový med? Vydejte se nasbírat první jarní květiny 3. 4. 2024
8 foto Hodnocení Jak využít tvaroh na strouhání? Báječně chutná na kynutých knedlících i v salátech 3. 4. 2024
5 foto Hodnocení 13× Domácí krtkův dort: Tento moučník připravíme jednoduše i bez koupeného polotovaru 6. 4. 2024
4 foto Hodnocení 2× Nejoblíbenější zálivky na saláty: Správná zálivka salátu dodá báječnou chuť 5. 4. 2024
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat domácí majonézu? Její příprava vyžaduje dávku trpělivosti 4. 4. 2024
Hodnocení 2× Jak dlouho vařit vejce natvrdo, naměkko či na hniličku? Poradíme, jak na to 30. 3. 2024
7 foto Hodnocení 66× Tři časté chyby při zadělávání kynutého těsta: Jakých chyb se vyvarovat 30. 3. 2024
Hodnocení 19× Čím potřít vejce po nabarvení, aby se krásně leskla? Poradíme, jaký tuk použít 28. 3. 2024
Hodnocení 166× Jak nabarvit vajíčka pomocí obarvené sody a octa: Kraslice získají netradiční vzhled 26. 3. 2024
7 foto Hodnocení 1× Vajíčková pomazánka: Z jakých surovin ji můžeme jednoduše připravit? 25. 3. 2024
6 foto Hodnocení 8× Velikonoční kynuté jidáše: Čím potíráme po upečení toto tradiční pečivo? 25. 3. 2024
7 foto Hodnocení Co uvařit na škaredou středu: Tradičně se připravují sladké trhance i slané placky 25. 3. 2024
Hodnocení 4× Jak uvařit vajíčka, aby se dobře loupala? Tři tipy, díky kterým to jde snadno 25. 3. 2024
Hodnocení 2× Jak nabarvit vajíčka přírodním způsobem. Využít můžeme zeleninu, bylinky i koření 25. 3. 2024
Hodnocení 38× Jak připravit suchou jíšku? Dokonale zahustí pokrm i bez přidaného tuku 25. 3. 2024
6 foto Hodnocení 15× Kdy a proč se pečou jidáše? Podle tradice mají přinášet pevné zdraví 24. 3. 2024