Božtěšický koláč
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 17 600 kJ / 4 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 749,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2011 20:22
20. 12. 2011 10:31
18. 10. 2010 12:19
18. 10. 2010 10:52
18. 10. 2010 10:37
18. 10. 2010 10:35
18. 10. 2010 05:45
17. 10. 2010 22:09
17. 10. 2010 22:03
Pajaska tenhle typ koláčů neznám (sváření surovin) a tak ukládám a ráda vyzkouším.
17. 10. 2010 21:38
Jani R.,přesně tak,dělá se z toho na co je chuť a co je doma.
17. 10. 2010 21:27
16. 10. 2010 16:45
Jako náplň mám ale višně a rybíz. Pekla jsem na vymazaném a vysypaném pekáči cca 30 min při 170°C. Je to vynikající, těsto je velice tvárné.
Jen možná pro někoho to na rozměry plechu (vnitřní rozměry) 34x35 cm bude těsto moc nízké, nám to naopak vyhovuje. Je to skvělé, mizí to samo. Páji
16. 10. 2010 16:18
nicméně to nevylučuje, že tento je určitě také dobrý
16. 10. 2010 16:14
16. 10. 2010 11:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 23 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 21 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 13 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: žmolenka z oleje žmolenka na koláče recept koláč ze žmolenky žmolenka z polohrubé mouky šalamoun hrnkový koláč nejlepší jemný koláč moučníky on-line buchta fofrník koláč šalamoun žmolenka na koláč recept jak se dělá žmolenka z čeho se dělá žmolenka recept na žmolenku žmolenka na koláč žmolenka pro diabetiky moučníky recepty koláč recepty on line y tříbarevný koláč žmolenka jak nahradit cukr při pečení
Suroviny: voda, cukr, tuk hera, mouka polohrubá, sůl, vejce, prášek do pečiva, jahody čerstvé, mouka polohrubá, cukr, olej, tuk, mouka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
22 názorů