Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr po francouzsku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 651 kJ /
873 kcal
Bílkoviny52,43 g
Tuky30,56 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,96 g
Sacharidy91,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory pokrájíme a ve slané vodě uvaříme, pak zcedíme. Krok 2: Zapékací mísu vymažeme sádlem, brambory poskládáme do mísy, lehce je osolíme a posypeme je uvařeným posekaným vajíčkem. Krok 3: Dále brambory okořeníme drceným kmínem a posypeme strouhaným sýrem. Krok 4: Na brambory rozložíme porce kapra, osolíme je, posypeme petrželkou a pokapeme rozpuštěným máslem. Pokapeme citronovou šťávou. Krok 5: Pečeme v troubě do měkka.

Zveřejněno 19. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pR36

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pR36

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Taky dle mého gusta - vše jednom, už jdu na to!:-p

Mám ráda jídlo z jednoho pekáčku:-p+10:yes:

:-p:yes::yes::-K

:yes::yes::yes:+1

Mám ráda rybu pečenou zároveň s bramborama :-p

Krásný recept na kapříka. Momentálně ho nemám, ale ráda vyzkouším.:-p

Fokusko ty máš mojí zapékací misku:-D:-D:-Dmoc ráda v ní dělám,je pro mne velikostí akorát a kapříka bych si dala hned;-):yes:+1

To je rybka podle mého gusta:yes::-p

Tématické fráze:
kapr po francouzsku, kapr recepty, recepty z kapra, brambory po francouzsku, kapr recept, recept na kapra, top recepty kapr, recepty na kapra, kapr s vajíčkem, kapr po francousku, recepty kapr, kapr po francouzku, kapr po .francouzsku, kapr - recepty, recept kapr, kapr top recepty, zapečený kapr po francouzsku, vepřové po francouzsku, kapr francouzsku, kapr a zapékací mísa

Suroviny:
brambory, sádlo, vejce, sýr tvrdý, kmín drcený, kapr, citron, petrželka, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu