Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,87 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 48,66 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem divokou rýži neměla, zdroj: Rytmus života
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2012 18:06
Ze zajímavých surovin dobrota na talíři+
4. 5. 2012 13:25
mňám
4. 5. 2012 12:54
Holky, můžete si tam kápnout, když váháte - jakékoliv bílé víno, je to moc dobré.
4. 5. 2012 12:46
issa88: V GLOBUSU je běžně
4. 5. 2012 12:45
Já jsem měla od syna k 60. narozkám Portské bílé, polévky jsem dělala obě u něj, takže jen nyní přenáším fota.Dělala jsem i vše dle a podle Zdroje Rymtusu přesně,jak tam je psáno
4. 5. 2012 12:35
Zásadně jsou tři tři druhy port: Bílé , Ruby a Tawny(ty jsou obě červené) .
4. 5. 2012 12:29
chocolate: Andrej má pravdu, i když faktem je že, původně opravdu bylo jen červené, ale holt doba pokročila
4. 5. 2012 12:27
chocolate:Podívej se sem http://www.dobreportske.cz/index.php?c=3
4. 5. 2012 12:25
chocolate:Tak to musím oponovat, protože já jsem pila i bílé
4. 5. 2012 12:23
1974andrea:Portské je vždy červené.
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
4. 5. 2012 12:19
Ivčo, ty jsi měla bílé portské nebo červené? Zajímavá a odvážná kombinace chutí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 11 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 57 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Smetanové krémy jsou v létě vhodnější než máslové krémy. Víte, jaké to jsou a jak je připravit?
Další recepty
Tématické fráze: rýžová polévka lehké polévky lehká polévka polévka z rýže a žampionu recept rýže s houbami rýžové víno wikipedie lehké rýžové placičky
Suroviny: mrkev, cibule, česnek, máslo, vývar kuřecí, bobkový list, jalovec, koření nové koření, víno portské, vegeta, tymián, houby sušené, houby čerstvé
Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vl1X
11 názorů