Grilovaný chřest
Křupavý zelený chřest je velmi oblíbenou jarní zeleninou. Zdůrazněte jeho chuť marinádou ze sójové omáčky, sezamového a slunečnicového oleje a trošky česneku. Chřest stačí chvíli opékat a skvělé jídlo je hotovo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirováno časopisy Albert a Apetit, původně se česnek dával rovnou do marinády. Recept je ze stránky inkitchenopen.blogspot.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2024 12:13
2. 5. 2024 14:13
25. 4. 2024 20:24
9. 5. 2012 07:59
7. 5. 2012 11:05
7. 5. 2012 10:24
7. 5. 2012 00:04
6. 5. 2012 20:13
6. 5. 2012 19:29
6. 5. 2012 18:02
6. 5. 2012 18:01
6. 5. 2012 17:54
6. 5. 2012 17:51
6. 5. 2012 17:46
6. 5. 2012 16:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 2 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Právě bylo uvařeno:
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 3 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 3 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 3 hodinami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 3 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 5 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Kam vyrazit pro čerstvý český chřest: Na farmě pořídíte kilo už od 85 Kč a druhý květnový víkend navíc láká na chřestové slavnosti
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
Další recepty
Tématické fráze: grilovany chrest grilovany chrest bily zelený chřest na grilu grilovaný zelený chřest chřest recepty grilovaný chřest recept grilovany bily chrest chřest grilovaný grilovaný chřest recepty chřest na grilu recepty z chřestu chřest recept jak grilovat chrest bílý chřest na grilu zeleny chrest grilovany zelený chřest jako příloha recepty na chřest zelený chřest gril chrest recept na grilovaný chřest
Suroviny: chřest zelený, olej slunečnicový, olej sezamový, omáčka sojová, česnek, semínka sezamová, olej
Grilovaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Op
36 názorů