Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek s celerem

Hodnocení receptu je 5,0 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 006 kJ /
240 kcal
Bílkoviny9,43 g
Tuky17,02 g
Vláknina8,15 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy8,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Naklepaný řízek osolíme, opepříme a z každé strany opékáme na lžičce oleje asi 4 minuty. Krok 2: Celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citrónem, osolíme a dusíme na rostlinném tuku, než zcela změkne, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s rajským protlakem a ještě chvíli dusíme. Pokud je to potřeba, zalijeme malým množstvím vody. Krok 3: Na opečené maso rozetřeme připravenou směs, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme pod grilem.

Zveřejněno 12. 6. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-starší vydání DIA kuchařky

Toto jsou 2 porce.

Jedna porce zhruba obsahuje:

12g sacharidů, 25g bílkovin, 17g tuků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový řízek s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8MD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový řízek s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8MD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Dana61: díky:-);-)

no, co byste řekli - Jana má pravdu - je to opravdu móc dobré :yes::-D měli jsme v sobotu k obědu a doporučuji všem:yes:

:-p:-p:yes:

Bahula:;-);-)

Jana Remkova:Já jsem tenhle rcp přehlédla a moc se mi líbí. Celer také můžu ve všech podobách ;-) :yes:+ Krásné foto :yes:

Celer poslední dobou miluju, takže se mi recept moc líbí. Vyzkouším. +
Fotka přímo luxusní...

Jéééžišm člověče jo, je to fakt dobré! A nefungují mi smajlíci, nevím, co se děje. Moc děkuji:-D Tohodle smajlíka jsem udělala na klávesnici, to je divné, že jinak nereagují!!:-O

jéžíííííš to musí být velmi dobré:yes::-D

Díky všem!!:-) Myslela jsem, že to bude suché, ale bylo to skvělé;-)

:-p:-p:-p

Moc pěkný řízeček:-p;-):yes:

Jani máš to moc hezky připravené i načančané:-KTo by se hodovalo:-p+:yes:

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Celer je dobrůtka. Na jídle bych si pochutnala:-p a posílám 5. bodík:yes:

Jani,já bych chtěla bydet kousek,chodila bych s ešusem, neboť máš často masíčko a vždy je "in";-):-K:yes:

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
vepřový řízek, celerové řízky, vepřové řízky s celerem, celer recepty, recepty celer, veprove rizky, vepřový řízek s celerem a sýrem, vepřové řízky na celeru, vepřový řízek s celerovým salátem, řízky s celerem, mlety rizek s celerem, vepřový plátek s celerem a citronem, vepřové maso s celerem, maso na celeru s rajským protlakem

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř, celer, šťáva citronová, tuk rostlinný, cibule, sýr eidam, protlak rajčatový, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu