Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
Tuky | 94,32 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýží. Na plátky masa vrstvíme játra s cibulkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2013 15:39
31. 12. 2012 12:44
31. 12. 2012 12:35
30. 12. 2012 22:26
30. 12. 2012 20:51
30. 12. 2012 20:26
30. 12. 2012 20:04
30. 12. 2012 18:47
30. 12. 2012 18:33
30. 12. 2012 18:27
30. 12. 2012 17:26
30. 12. 2012 17:20
30. 12. 2012 16:32
30. 12. 2012 16:15
30. 12. 2012 16:03
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 38 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
Další recepty
Tématické fráze: přírodní vepřový plátek na česneku přírodní vepřová játra prirodni veprova jatra na cibulce jatra prirodne jatra plátky přírodní vepřové maso na česneku přírodní řízek na česneku přírodní plátky z jater přírodní vepřová játra s cibuli vepřový játra sos jak na přírodní plátek do měkka vepřovy platek s jatrovy přeliv prirodni vepřová jatra plátky vepřová játra přírodně na cibulce plátek z jater játrové plátky rizky na cibulce prirodní na jatry vepřový játra,přírodně jatrove prirodni platka
Suroviny: kýta vepřová, česnek, pepř, sůl, olej, olej, mouka hladká, vývar, játra vepřová, cibule, olej, pepř, sůl
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
20 názorů