Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicové pracny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Montanka Montanka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 561 kJ /
3 958 kcal
Bílkoviny60,94 g
Tuky189,15 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy469,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mandle umeleme najemno. Krok 2: Na vál si vsypeme mouku, přidáme pokrájenou heru a ostatní suroviny. Zpracujeme těsto, které necháme do druhého dne v chladu odpočinout (zabalíme do folie). Krok 3: Formičky vymažeme olejem a naplníme těstem. Krok 4: Pečeme ve vyhřáté troubě na cca 180°C cca 15 minut - povrch zrůžoví. Krok 5: Ihned po vytažení z trouby vyklepáváme. Poté hned obalujeme v cukrové směsi.

Zveřejněno 10. 2. 2013

Poznámka autorky Montanka

Pokud se při vyklepávání moc drolí, necháme lehce schladnout - ale nám to jde hned.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skořicové pracny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zl8O

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skořicové pracny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zl8O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
skořicové tlapky, pracny, skoricove cukroví pracny, pracny z mandlí, pracny s mandlemi, skoricove pracky, citronové pracny, skořicové cukroví do formiček, skořicové do formiček, pracny recept, cukrove pracny, skořicove pracny cukrovy, skoricovepracny, skoricove medvědí tlapky, skořicové oracny, nejlepší pracny s mandlemi, skořicové madlenky, tlapky skoricove, skořicové cukroví pracky, skořicové tlapy

Suroviny:
mouka hladká, tuk hera, cukr krupice, mandle, skořice, rum, citron, olej, cukr moučkový, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu