Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2013 15:13
1. 5. 2013 14:53
1. 5. 2013 14:49
1. 5. 2013 14:48
1. 5. 2013 14:40
1. 5. 2013 14:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 19 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 22 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 6 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 9 minutami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 22 minutami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 2 hodinami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 2 hodinami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 3 hodinami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 4 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké koření se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny? Většinu máte určitě doma
Dvacetiminutový těstovinový oběd: Vynikající jídlo plné masa a zeleniny je hotové za chvíli a zvládne ho i začátečník
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Další recepty
Tématické fráze: kančí na víně kančí na červeném víně kančí maso na víně kanec na víně kanči kýta na víně kanči kyta na červenem vine kanci na vine recept divočák na víně kanec na červeném vině kanci maso na cervenem vine kančí žebra na vině divocak na cervenem vine pečené kančí na víně kančí plec na víně kanci kyta pecena na vine kančí játra na víně kančí vine pečený kanec na víně kančí na víně kančí kýty na červeném víně
Suroviny: maso kančí, cibule, česnek, víno červené, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř celý, sůl, sádlo
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
21 názorů