Slávky dušené na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 285 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,20 g |
Tuky | 36,59 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 49,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jíme tak, že vezmeme jednu slávku, kterou použijeme jako kleštičky a tou vyndáváme z ostatních maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2015 21:52
Ty jsou super! Morsky potvory jsou u me na prvnim miste, takze posilam zaslouzeny bodik. Receptik moooc chutny, fotky nadherne.
11. 6. 2015 17:00
Oku lahodící fotkaVašíku,věřím,že sis pošmáknul
11. 6. 2015 09:12
Miluji slávky, díky za připomenutí, asi zítra naběhnu k nám do rybárničky, ve čtvrtek mají zboží
10. 6. 2015 22:05
vybusna:slávky sú dobré, tie "škrupinky" tomu nedajú nejakú pachuť. chutí to...len sa z nich ťažko naješ - hora "odpadu". A musíš byť na ne naladená. Môj muž by to za svet nevzal do úst. on je taký - divný Janko...ani chobotnice ani olihne, v poslednej dobe nechce ani rybu.
Venoušku, moc tu plkám?
Venoušku, moc tu plkám?
10. 6. 2015 21:56
no a tie skrupiny musli...oni nejako nepriaznivo *neochutia * tu omacku????
10. 6. 2015 21:02
vybusna:
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
10. 6. 2015 20:59
Chcela by som upozorniť - slávky, ktoré sú otvorené pred varením - nepoužijeme, vyhodíme. Takisto tie, ktoré sa po uvarení neotvorili. (Tak ma to učili domorodci pri mori). Ja nedávam pažítku, ale kopec petržlenovej vňate. A do šťavy si namáčame dobrý čerstvý biely chlieb.
10. 6. 2015 20:43
ja viem, ze pre toho, kto to varieva, je to bezna zalezitost ale ja vzdy ostanem v obdive nad tym, ako to vyzera skvele. Neviem ako to chuti, ale na fotke vyzeraju uzasne fotogenicky
10. 6. 2015 20:28
Jdu pro slávinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: slavky na vine slávky recept na slávky slavky recept slavka houba houba slávka slávky houby slávka slavky na cervenem vine slávka obecná slávky na víně s mrkví slávky na víně recept recept slávky na víně slávka s houbami recept slavky slávky na buzaru houby slavky slávky s rajčat slavky na másle houby -slávka
Suroviny: slávky, máslo, česnek, cibule, pažitka, rajče, víno bílé suché, sůl, pepř
Slávky dušené na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ORJB
9 názorů