Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
Tuky | 47,66 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2016 11:00
Moc pěkné
29. 1. 2016 19:07
Pěkné
29. 1. 2016 16:38
maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější.
29. 1. 2016 16:33
Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu
29. 1. 2016 16:11
Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.
29. 1. 2016 16:02
maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám
29. 1. 2016 15:57
Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat
Díky
Díky
29. 1. 2016 15:52
maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.
29. 1. 2016 15:35
Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?
29. 1. 2016 14:37
Taky se mi líbí
29. 1. 2016 14:31
Pekny recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit quinou? Královna superpotravin se v kuchyni neztratí. Jak s ní vařit a do jakých pokrmů ji použít
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka
Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř
Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNA7
11 názorů