Dušené vepřové - variace na buta no kakuni
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,16 g |
Tuky | 34,25 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Asi by šlo výborně v pomalém hrnci. Já mám pomalý sporák - podle množství dřeva, které přiložím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2016 19:27
8. 3. 2016 18:50
7. 3. 2016 19:16
6. 3. 2016 13:55
6. 3. 2016 13:07
6. 3. 2016 10:46
6. 3. 2016 07:22
6. 3. 2016 06:41
5. 3. 2016 14:46
5. 3. 2016 14:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 24 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 29 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: dušené vepřové maso recepty do čeho davat jablečny ocet dušené vepřové kakuni omáčka buta no kakuki
Suroviny: maso vepřové, sádlo, cibulka jarní, zázvor, česnek, cukr hnědý, badyán, omáčka sojová, omáčka rybí, ocet jablečný
Dušené vepřové - variace na buta no kakuni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0wQ
10 názorů