Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 563 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,11 g |
Tuky | 6,59 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept vychází z receptu pana B. Klepla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Kefírový koláč
jubull uvařil před 3 minutami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
20 tipů na výtečné jednohubky: Máme pro vás inspiraci na silvestrovské pohoštění
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Další recepty
Tématické fráze: top recepty boršč boršč recept jednoduchy bořč jednoduchy rychlý boršč hovězí maso přední recepty jednoduchyborsč boršč top recepty falešny boršč jednoducjý boršč jeenoduchy borsc boršč podle klepla voda na boršč recepty krok po kroku
Suroviny: maso hovězí s kostí, mrkev, kořen petržele, bulva celerová, cibule, brambory, protlak rajčatový, česnek, ocet vinný, pepř čtyř barev, koření nové koření, kmín celý, bobkový list, smetana zakysaná, podravka, petrželka zelená
Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWKY
0 názorů