Smradlavé maso
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
jako příloha může být bramborová kaše, brambory, chléb, maso chytne vůni od nivy proto ten název, když trošku nivy vyteče do pekáčku nevadí, vznikne výborný výpek
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2017 11:33
Moc prima, doma se olizovali až za ušima.
12. 8. 2016 21:58
Krásný název Vyskočilo to na mě z náhodných a vypadá velice "jedle", určitě vyzkouším
28. 1. 2011 16:06
V neděli se chystám udělat tady ten recept určitě bude vynikající posílám bodíky +2
1. 7. 2009 13:54
Tahle mňamka si určitě nezaslouží, takový hanlivý název masíčko je voňavé a pikantní já jsem dělala z kuřecích řízků a bylo to moc dobré +
29. 6. 2009 13:37
Elizo - moc pěkný, se tu tlemím ,jak tichý blázen
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne Jí ji jen ve stavu "kdy prošla varem"
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne Jí ji jen ve stavu "kdy prošla varem"
29. 6. 2009 09:19
Bašta je to určitě, ale název je opravdu téměř odpudivý
29. 6. 2009 08:46
Tak taky na uvolnění napětí. Můj dědeček by azipoňák-hradlař(ČSD-ŽELEZNISE) a 1x za měsíc se scházeli s přáteli na pivíčku v jedné hospůdce u Budějc, kam jezdili samozřejmě vlakem (režijky) a dělali si různé vylomeniny. Někdy strčili dědovi do kapsi dámské kalhotky( to pak byla doma mela a vysvětlování. Jednou jel děda domů a ve vlaku se všichni drželi za nos a ohlíželi se po něm. Doma ho očuchávali všichni od maželky přez psa, až po děti. A nevěděli proč tak smrdí(tehdy musel spát prý v kuchyni).Hledali a nic. To bylo nazimu. A až po ní, když babička chtěla dát kožich ( fasovali drařáci- s beranem a velkým límcem)vyčistit , přišla na nalepenej obal od zrajícího sýra právě pod tím límcem.Holt ti jižňani , někdy neví co roupama.Asi to dám do povídek na mých www.HI
28. 6. 2009 21:52
tento recept mám od své sousedky a sama jsem na ní zůstala hledět, když mi jednoho dne u kafe sdělila, že měli k obědu smradlavé maso, asi jí zarazil můj pohled a rychle mi vysvětlila o co jde, je fakt, že jsem ten recept vzápětí vyzkoušela a mělo to doma úspěch, akorát ten název jsem raději před svým dítětem zatajila, protože je docela cimprlich a asi by to nejedl. Ale vřele doporučuji, je to opravdu bašta
28. 6. 2009 21:35
Také bych to "smradlavým" nenazývala... Ovšem jak je to relativní... Vzpomněla jsem si na historku mojí sestry. Šla domů s nákupem, koupila mimo jiné i velmi zralý romadůr, tašku s nákupem nestihla vybalit, nechala ji na zemi v kuchyni, vzápětí přišel manželův kamarád a že tam na něho počká... Udělala mu kafe a celou dobu si říkala: "Je to ale prase, jak mu můžou tak otřesně smrdět nohy..." Když bylo po návštěvě a ona se dostala k uklizení nákupu, objevila romadůr a došlo jí, že totéž si nejspíš myslel i on o ní...
28. 6. 2009 20:28
Pokud by to bylo maso, jak zní v názvu, jedli by to tak akorát naši Pidilidi.
28. 6. 2009 20:26
Pro mne to je voňavé masíčko +
28. 6. 2009 20:08
bych řekla ,že smradlavé maso ,by měli být OLOMOUCKÝ Syrečky NÉÉÉ???
28. 6. 2009 19:53
jak okázalý název! Někde jsem to nedávno viděla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 1 hodinou
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 29 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 57 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 1 hodinou
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 2 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 3 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 14 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 15 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Desatero na téma snacky pro muže: Pochoutky k pivu pro opravdové chlapy
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Další recepty
Tématické fráze: beraní žlázy maso smrdí kuřecí maso smrdí kdyz maso smrdi když smrdí maso beraní maso beraní žlázy recept nasmradle maso co se smradlavým masem smradlavé kuřecí maso vepřové maso smrdí smrdí maso jak naporcovat prase recept na berani zlazy když smrdí kuřecí maso co s masem když smrdí maso z berana mail masamaso.com loc:cz když kuřecí maso smrdí smradlavého masa
Suroviny: kýta vepřová, sýr niva, sůl, pepř, olej, hořčice dijonská
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
13 názorů