Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 381 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,42 g |
Tuky | 280,00 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 1 hodinou
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 2 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 6 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: bůček na červeném víně s povidly pečený bůček omáčka z povidel k bůčku rozmarýn recepty pečený bůček s povidlím a se zelím vepřový bůček s povidly bůček na povidlech peceny bucek se švestkovou omáčkou
Suroviny: bůček, olej olivový, povidla švestková, sůl, pepř, kmín celý, česnek, rozmarýn
Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4Mv
0 názorů