Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce

Jemná a šťavnatá hovězí líčka, připravovaná na jablku a celeru v pomalém hrnci, se budou doslova rozpadat na jazyku. Vhodný pokrm pro zvláštní nebo sváteční příležitosti, který s jistotou sklidí úspěch u vašich strávníků.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 280 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 260 min

280 min (20 min příprava + 260 min tepelná úprava)

3. 11. 2023 18:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 237 kJ / 1 491 kcal
Bílkoviny170,15 g
Tuky55,21 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 1,32 g
Sůl4,78 g
Sacharidy63,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo je dobré i z hovězí kližky. Příprava i doba vaření je stejná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 2. 2024 20:36

ing.zdenek.trojan@seznam.cz: S tou zeleninkou vypadá jídlo opravdu velice hezky:-KTěší mě,že jste si z velkého výběru receptů pro PH vybral zrovna ten můj;-)Děkuji a ať pomaláček dobře slouží:yes:

To je hotová Ambrozie <3. Měli jsme je s bramborem a blanširovanou zeleninkou:-K:yes:

:-K Už jsem si objednal u našeho řezníka Antonína Špejlíka kilogram, tak jakmile dorazí, hned je udělám v novém pomalém hrnci co jsem dostal k svátku od dcery. Už se těším na tu Ambrozii.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 11. 2023 20:04

Marie Svarcova: Maruško děkuji za komentář:-KJestli vyzkoušíš,potěší mě to:-*Manžel nemá rád žádné hovězí dělané v troubě.I mě chutná víc z pomalého hrnce nebo papińáku:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 11. 2023 09:21

:-)<3:yes::yes: Líčka jsou u nás velmi oblíbená, nemám pomalý hrnec a dělám je pomalu v troubě, jsou skvělá. Máslo dávám studené po malých kouscích už do hotové omáčky a už nevařím.. ;-) Celer a jablka jsou dobrá kombinace, příště zkusím. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: líčka hovězí, jablko, celer, cibule, vývar masový, mouka hladká, olej, omáčka worcesterová, pepř, koření nové koření, pepř mletý, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5g5R