Kulajda podle Radka Davida
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 172,66 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2024 20:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: houby lišky, cibule šalotka, brambory, smetana, vývar zeleninový, víno bílé, olej olivový, olej řepkový, kopr čerstvý, vejce, sůl, pepř mletý
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
1 názor