Kohout pečený na celeru a cibuli
Recept ještě nebyl hodnocenI když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 528 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,20 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 5,99 g |
–– mononenasycené | 4,29 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…
Kohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…
Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk…
Zeleninu a cibuli nakrájíme na kousky. Rozpustíme máslo a cibuli necháme zesklovatět. Přidáme koření a všechnu zeleninu. Restujeme cca 5 minut.Orestovanou zeleninu…
Nejdříve dáme vařit vývar, dáme vody jen tak, aby vše bylo zalité a vaříme cca hodinku. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli na kousky a po chvíli i…
Nejdříve dáme vařit vývar, dáme vody jen tak, aby vše bylo zalité a vaříme cca hodinku. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli na kousky a po chvíli i…
Kohouta bez kůže naporcujeme na 6 kusů. Porce vložíme do hrnce se studenou vodou a necháme přijít pomalu k varu. Jakmile se nám začne srážet na povrchu bílkovina ve…
Kohouta bez kůže naporcujeme na 6 kusů. Porce vložíme do hrnce se studenou vodou a necháme přijít pomalu k varu. Jakmile se nám začne srážet na povrchu bílkovina ve…
Rozporcovaného kohouta osolíme, opepříme, dáme do pekáče, pokapeme olejem, podlijeme trochou vody a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 3/4 hidinky, jednou obrátíme. Na…
Z kohouta uvaříme silný vývar, což trvá asi 2 hodiny v papiňáku. Do vývaru nakrájíme maso z prsou a zavaříme zeleninu a bylinky. než zelenina změkne, tak si připravíme…
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
Kohouta omyjeme a se všemi surovinami uvaříme v tlakovém hrnci doměkka. Nebo použijeme pomalý hrnec a na nejnižší stupeň táhneme 10-12 hodin.Měkké maso obereme,…
Kohouta naporcujeme, okořeníme dle chuti a pečeme 1,5 hodiny v remosce. Nedáváme žádný tuk, kohout pustí dost šťávy, občas otočíme, aby se opekl ze všech stran.Uvaříme…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
Nejstarší ovoce světa a nejlepší lék na kocovinu. Čím se liší žluté banány od červených?
Velikonoční pohoštění: Plněná vajíčka, sýrové kuličky nebo slané tyčinky z listového těsta a další retro dobroty připravíte do 30 minut