Andělsky lehký jahodový dort
Recept ještě nebyl hodnocenKORPUS: Vejce ušlehat s cukrem do pěny, postupně přisypávat mouku, musli, jahody,kakao; přilévat šťávu z jahod a kefír, nakonec kypřící prášek. Těsto nalít do vymazané…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 3,75 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
KORPUS: Vejce ušlehat s cukrem do pěny, postupně přisypávat mouku, musli, jahody,kakao; přilévat šťávu z jahod a kefír, nakonec kypřící prášek. Těsto nalít do vymazané…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
8 jednoduchých triků, jak vařit zdravěji: Zkuste používat avokádo místo majonézy!
Zmrzliny, jak je (ne)znáte: Už jste měli klobásovou, tvarůžkovou nebo uzenou?
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý