" Hříšně pálivé" pikantní ořechy s chilli olejem
Recept ještě nebyl hodnocenRozehřejte si troubu na 180°C. Para ořechy rozkrojte na třetiny (menší kousky na poloviny) aby se opražily rovnoměrně společně s ostatními typy Na plech vyložený…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 99,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 85,00 g |
–– mononenasycené | 22,00 g |
–– polynenasycené | 63,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rozehřejte si troubu na 180°C. Para ořechy rozkrojte na třetiny (menší kousky na poloviny) aby se opražily rovnoměrně společně s ostatními typy Na plech vyložený…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na kremrole s malinovým sněhem? Podle tohoto receptu je zvládne i začátečník