Bramborový nákyp s mletým masem
Recept ještě nebyl hodnocenMleté maso smícháme v misce s majoránkou, solí, špetkou drc. kmínu, pepřem, paprikou a prolis. česnekem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme ochucené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mleté maso smícháme v misce s majoránkou, solí, špetkou drc. kmínu, pepřem, paprikou a prolis. česnekem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme ochucené…
Špenát rozmrazíme, přidáme mouku, olej, vejce, česnek a dobře promícháme. Vodu ze špenátu jsem tam nechala, aby bylo těsto řidší, aby šlo dobře přes cedník na halušky…
Do vhodné nádoby na marinování dáme koření, olej a 1,5 dcl vína. Rozmícháme. Kuřecí prsíčka rozřízneme na plát a jemně naklepeme. Vnoříme do marinády a necháme minimálně…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Trápí vás zápach z úst po jídle? Víme, jak na něj vyzrát!
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání
Popeleční středou začíná čtyřicetidenní půst před Velikonocemi. Jak ho dodržet v době moderní?