Massaman gai - thajský guláš
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci rozehřejeme olej, přidáme massaman pastu a mícháme dokud se nerozpustí, přidáme nakrájené kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme brambory, 1/4 l kuřecího vývaru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme massaman pastu a mícháme dokud se nerozpustí, přidáme nakrájené kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme brambory, 1/4 l kuřecího vývaru…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti