Sýrová pomazánka se šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenSýr Ricotta vyklopíme do mísy a vlijeme jednu polévkovou lžíci rozpuštěného a lehce vychlazeného másla. Dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí, a přidáme najemno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 533 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,67 g |
– nasycené | 5,67 g |
– nenasycené | 2,43 g |
–– mononenasycené | 2,17 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Sýr Ricotta vyklopíme do mísy a vlijeme jednu polévkovou lžíci rozpuštěného a lehce vychlazeného másla. Dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí, a přidáme najemno…
Suroviny na těsto smícháme, vyvoříme hladkou kouli. Pokud by se směs nechtěla spojit, přidáme pár lžiček mléka. Pak uložíme asi na 30 minut do ledničky. Mezi tím…
Nakrájíme umytou cuketu na kolečka a vložíme na dno zapékací misky. Přidáme vrstvu zeleniny a bylinek, vše nakrájené na drobno. Posypeme syrovátkovým sýrem nakrájeným na…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun