Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Oblíbená pizza nesmí chybět na žádné party i na příjemné večeři s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte s námi domácí pizzu z kynutého těsta a ingrediencemi přesně na míru. Poradíme, jak vytvarovat těsto na žádanou italskou specialitu.
Pizzu znali lidé již před více než 1000 lety a i dnes patří mezi oblíbené pokrmy po celém světě. Připravte dnes k večeři tento populární slaný koláč a vyválejte těsto jako praví Italové. Zkusíte to s námi?
- Na vál dáme trochu mouky a vyklopíme nakynuté těsto.
- Těsto podle potřeby rozdělíme na menší části.
- Buď těsto vyválíme válečkem, nebo protáhneme pomocí prstů.
- Přeneseme na plech s pečicím papírem a postupně přidáváme oblíbené suroviny.
- Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C po dobu 8-9 minut.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jakou pizzu milujete?
Když se řekne pizza, každý si vybaví tu, kterou má nejraději. Připravte snadno a rychle domácí pizzu s oblíbenými surovinami celé rodiny. Pokud jste stále ještě nenašli svého favorita, doporučujeme náš bohatý receptář.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře